Hypotheek

Bent u van plan een nieuwe woning aan te kopen? Wilt u de mogelijkheden bespreken omtrent het oversluiten of wijzigen van uw bestaande hypotheek in de regio Borne, Hengelo, Enschede? Wilt u dit tegen de laagste rentes en de beste voorwaarden? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend en onafhankelijk advies met ??n van onze financieel adviseurs. Onze onafhankelijke adviseurs geven u direct duidelijke en begrijpbare antwoorden, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Door middel van het bekijken van uw persoonlijke en financi?le situatie kunnen wij voor u de allerbeste hypotheek vinden. Een hypotheek die precies aansluit bij uw hypotheekwensen. Welke risico?s wilt u afdekken? Welke risico?s bent u eventueel bereid om te lopen? Door middel van een uitvoerig gesprek over hoe u kijkt naar uw toekomst, kunnen wij zorgdragen voor de allerbeste hypotheek op maat.

De beste voorwaarden tegen de allerlaagste rente voor uw nieuwe hypotheek? Wij kunnen u die bieden. Wij geven u hypotheekadvies en nog veel meer. Onze onafhankelijke adviseurs maken de berekening samen met u aan de keukentafel. U kunt samen met ons bekijken hoe wij op basis van de beste voorwaarden en laagste rente tot de beste hypotheekverstrekker voor u komen.

Of u de bestaande hypotheek wil oversluiten of een nieuwe woning wilt aankopen? Wij bespreken samen met u wat u nou echt belangrijk vindt bij het afsluiten van een hypotheek. Daarbij weet u direct wat u kunt lenen, hoe hoog uw rente is, wat u per maand gaat betalen en hoe lang de rente voor u vastgezet kunt worden.

Regelmatig krijgen wij de vraag of u met restschuld u woning kunt verkopen om een nieuwe te financieren. Het antwoord hier op is JA. Het is bij een aantal hypotheekverstrekkers mogelijk om restschuld mee te financieren in de nieuwe hypotheek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak.

Van veel klanten krijgen wij de vraag of het interessant is om het huidige rentecontract open te breken om de hypotheek over te sluiten. Vaak moet u dan een boete betalen. In veel situaties kunnen wij deze meefinancieren in de nieuwe hypotheek. Het is dus zeker zinvol om de mogelijkheden te bespreken om uw hypotheek over te sluiten ondanks dat uw rente nog vast staat.

Wij zijn uw ideale partner op het gebied van hypotheken. Of u nu voor het eerst een woning gaat kopen, uw bestaande hypotheek over wil gaan sluiten, uw rentevoorstel onder de loep wil laten nemen of een tweede woning kopen. Wij zijn voor u de totaalpartner op financieel gebied en adviseren en bemiddelen voor u in het afsluiten van de juiste hypotheek.Wij helpen u bij het volledige hypotheekproces. Dat houdt in dat wij samen met u gaan bekijken welke hypotheek het beste aansluit bij uw wensen. Samen met u begeleiden we het hypotheekproces van begin tot eind. Dat houdt in dat wij samen met u een geschikte aflossingsvorm kiezen, zoveel mogelijk zekerheid inbouwen tegen een zo laag mogelijke prijs. Wij zijn een onafhankelijk bureau dat zoveel mogelijk hypotheekverstrekkers met elkaar vergelijkt. Dat houdt in dat wij altijd een uitdraai maken welke hypotheekverstrekker het beste bij u aansluit. Op deze manier weet u zeker dat u de goedkoopste aanbieder krijgt, met de voor u bijpassende voorwaarden.Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak maken