Hypotheekadviseur Hengelo

Wie zijn hypotheekadviseurs Hengelo

Het team achter hypotheekadviseur Hengelo, Zandstra Financieel Advies, zijn 3 professionele, betrouwbare, nuchtere en bekwame specialisten omtrent financi?le vraagstukken. Ieder gespecialiseerd in eigen vak en kunnen u daarom helpen bij elke vraagstuk dat u heeft. Door hun twentse nuchterheid en hun professionele kennis op het vakgebied begeleiden ze u volledig in uw hypotheektraject. Het is daarom ook mogelijk om onze specialisten naar u te laten komen, zoals niet veel hypotheekadviseurs te werk meer gaan. Dit en onze onafhankelijke werkwijze maakt ons anders dan andere kantoren en kunnen daarom ook makkelijker en voordeliger de beste hypotheek voor u zoeken.

Werkwijze van de hypotheekadviseur Hengelo

De werkwijze bij Zandstra Financieel Advies begint bij het bekijken van uw financi?le situatie, gezinssituatie en de wensen van de klant. Aan het einde van dit gesprek maken wij een inventarisatie om te bekijken welke hypotheken bij u het beste passen en zullen daarmee in gesprek met u gaan. Dit kan zowel telefonisch als persoonlijk. Hieruit leggen wij onze keuzes uit en waarom deze keuze die onze specialisten voor u hebben uitgekozen het beste bij u past en begeleiden u verder in het hypotheektraject. Heeft u verdere vragen dan zouden wij graag een luisterend oor willen geven en informatie verstrekken waarbij nodig is. Door onze persoonlijke werkwijze zorgen wij ervoor om een goede band met onze klant te krijgen, waardoor wij beter, sneller en effectiever de perfect passende en voordeeligste hypotheek bij u laat aan sluiten.

Hoe kunnen de hypotheekadviseur Hengelo u van dienst zijn

Door onze twentse nuchterheid en persoonlijke aanpak hebben wij als onafhankelijk assurantiekantoor een groot voordeel over andere concurrenten. Zo heeft u een beter vertrouwen in het vast leggen van een hypotheek en hebben wij doormiddel van meer dan 200 aanstellingen bij verschillende banken en verzekeraars meerdere keuzes die bij uw wensen en situaties past. Dit gaat natuurlijk zo voordelig mogelijk en zullen daarom een tussenpersoon voor u regelen die u hierbij volledig begeleid. Een tussenpersoon is hierbij handig, omdat bij meerdere klanten wij tot conclusie zijn gekomen dat verzekeringen en hypotheken bij verschillende banken en/of verzekeraars zijn afgenomen, waardoor communicatie met onze specialist als tussenpersoon een stuk makkelijker gaat. Ons einddoel is om u een vertrouwd en voordelige hypotheek aan te laten sluiten die bij uw wensen en situaties passen. Zandstra Financieel Advies kijkt graag uit naar een prettig en langdurige samenwerking.

Hypotheekadviseur Hengelo Hypotheekadvies Hengelo Assurantiekantoor Hengelo Hypotheek Hengelo

Randal Grijssen

ERKEND FINANCIEEL ADVISEUR