Interview BVV Borne

Sven, afgelopen zondag hebben jullie de eerste competitiewedstrijd met 0-1 gewonnen tegen Almelo. Heeft BVV nu de vorm gevonden die het nodig heeft in de 4e klasse?

Klopt, de 0-1 overwinning bij SV Almelo was een belangrijke voor ons. Om na een winst partij direct te spreken over vorm dat is niet realistisch. Wel hebben we een goede voorbereiding gespeeld en zijn we door in de beker. Daarnaast hebben we in de wedstrijden die er in de competitie gespeeld zijn laten zien dat we willen voetballen. Dat dit niet altijd resulteert in winst is gebleken. Er komen tenslotte ook andere zaken bij kijken om wedstrijden te winnen.

Vorig jaar eindigden jullie op de 3e plek en speelden jullie zelfs voor promotie naar de 3e klasse. Wat verwacht je van dit seizoen?

De verwachting dit jaar is voor mij persoonlijk niets anders. Strijden voor kampioenschap/ promotie is voor mij altijd het doel. Het vertrouwen is dus zeker aanwezig om ook dit jaar weer voor de prijzen te gaan.


BVV Borne 1


 

Als ??n van de sterkhouders speel je al jarenlang voor BVV 1. Hoe zou jij je als speler omschrijven? En wat is jouw rol in het team?

Zelf ben ik een speler die het vooral van het voetbal moet hebben. Mijn kracht ligt vooral op de helft van de tegenstander. Momenteel ga ik mijn 3e seizoen als aanvoerder in, met deze rol mag er wat van je verwacht worden. Ik probeer deze zo goed mogelijk te volbrengen.

Je voetbalt je hele leven al voor BVV Borne. Wat voor club is BVV Borne eigenlijk en waarom is jouw liefde voor de club zo groot?
Mijn liefde voor de club komt weg omdat ik hier opgegroeid ben. Mijn oudste zoon voetbalt bij de kabouters, familie, schoonfamilie, vrienden alles zit bij deze club. Daarnaast is BVV Borne een erg warme vereniging. Iedereen kent iedereen wat tevens de kracht van de club is.

Heb je ooit nog wel eens nagedacht om over te stappen naar een andere club op een hoger niveau?

Voor een aantal jaren terug ben ik benaderd om extern ergens te gaan voetballen. De overweging om deze stap destijds te maken heb ik zeker overwogen alleen kwamen er ook andere zaken bij kijken naast het voetbal wat voor mij ook een grote prioriteit heeft. Uiteindelijk heb ik dus besloten bij BVV te blijven waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds achter sta.

Vorig jaar scoorde je 10 competitiedoelpunten. Hoe belangrijk is het scoren van doelpunten voor je?

Het maken van doelpunten is altijd leuk, maar belangrijk zijn voor je elftal is voor mij de prioriteit. Dit kan natuurlijk op veel verschillende manieren.


Aanvoerder BVV Borne 1 – Sven Pieterson


 

Nu even over een andere boeg. Wat doe je zoal buiten je voetballeven?

Ik ben een trotse vader van twee zonen. Brent van bijna 4 jaar en Riv van 1 jaar. Daarnaast ben ik zeer gelukkig met mijn vrouw Dani?lle. Samen leuke dingen doen met de kinderen is iets waar we van kunnen genieten. Daarnaast is mijn gezin altijd trouwe supporter van Borne 1. Binnen BVV Borne co?rdineer ik de kaboutergroep en ben ik trainer van JO17-1. Werk ik bij Kinderopvang Borne waar ik voornamelijk de sport BSO verzorg. Tevens ben ik werkzaam bij Borne Sport waar ik het gezicht ben voor de jongeren van 12+ en sinds september dit jaar ben ik in dienst bij Borne Blijf Fit waar ik het walking football voor de 55+ generatie verzorg. Veel variatie in mijn werkzaamheden wat het leuk houdt.

Kom je wel eens bij Kir Royal aangezien zij een dinerbon beschikbaar stellen voor de mensen die de juiste uitslag van julie eerste competitiewedstrijd voorspellen?

Ik ben er verscheidene keren met mijn vrouw en vrienden geweest. Het eten is er uitstekend dus zeker een aanrader voor diegene die er niet bekend mee is.


Bistro Kir Royal


 

Tot slot mag jij als eerste voorspellen wat de einduitslag wordt van BVV Borne – Sp. Glanerbrug. Graag jouw ruststand, eindstand en in welke minuut het eerste doelpunt gemaakt wordt.

Ruststand 0-0 / Eindstand 1-0 / De 1-0 wordt gemaakt in de 59e minuut.

 

Recente Interviews:

Hypotheekadvies

 •  
 •  
 • €2.250,-
 • €2.500,-
 • €3.000,-
 •  
 •  

Afspraak maken

Rentevasteperiode

 • 5 jaar vast
 • 10 jaar vast
 • 20 jaar vast
 • 30 jaar vast

Afspraak maken

* aan de rentepercentages kunt u geen rechten ontlenen.