Schadeverzekering


Wij adviseren en bemiddelen voor u het totaalplaatje op het gebied van particuliere schadeverzekeringen. Door middel van uw leefsituatie goed te bekijken en welke schadeverzekeringen u al heeft lopen, kunt u van ons een op maat gemaakt verzekeringspakket verwachten.

Bij schadeverzekeringen moet u denken aan het verzekeren van wettelijke aansprakelijkheid, gezinsongevallen, opstal, inboedel, auto, rechtsbijstand, doorlopende reis, caravan, motor, brommobielen, oldtimer en pechhulp langs de weg. Wij kijken goed naar uw persoonlijke situatie en welke mogelijke risico?s u daar bij loopt. Door middel van deze inventarisatie zijn wij in staat u een zo goed mogelijk advies te geven en een pakket samen te stellen dat precies op maat is gemaakt.

Wij zijn een onafhankelijk bureau dat alle mogelijke schadeverzekeraars met elkaar vergelijkt. Door middel van het vinden van de beste polisvoorwaarden tegen de laagste prijs, stellen wij een pakket voor u samen. Dat houdt in dat uw verzekeringen bij meerdere partijen ondergebracht kunnen worden, maar u nog steeds het voordeel geniet van pakketkorting en het hebben van ??n vast aanspreekpunt. Wij kunnen u in 99% van de gevallen gelijkwaardige al dan niet betere voorwaarden bieden dan de verzekeraars op de vergelijkingssites op internet.

Wij kijken elk jaar samen met u de lopende verzekeringen na en indien u een schademelding heeft, helpen wij u verder met de afhandeling bij de verzekeraar. Deze schade zal zo snel mogelijk worden afgehandeld, zodat de schade snel hersteld kan worden.

Afspraak maken